Anasayfa

“Sokakta Satranç Var” Projesi’nin 6’ıncısı, 12 – 20 Eylül 2020 tarihleri arasında “Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap” sloganıyla yapılacak.

Ancak önemli bir isteğimiz var! Bu projeye eşlik ederken pandemi döneminin gereği olan tüm kuralların, tedbirlerin aksaksız uygulanması, çok katılımlı, kalabalık müsabakalar düzenlenmemesi, her hamlenin, her müsabakanın, “maske, fiziksel mesafe ve temizlik” tedbirleri ile yapılması, sağlığımız için hayati önemde olduğunun unutulmaması.

Güzellikleri çoğaltmak için asıl sorumluluğun hepimizin olduğunun bilinciyle, hamlelerimizi örnek oluşturacak şekilde yapacağınıza yürekten inanıyoruz.

#SokaktaSatrançVar #SatrançİçinVarız

09.09.2020
Aziz milletimizin milli mücadele sürecinde en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi'nin 98. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
02.09.2020

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul İl Temsilciliği ve Kartal Belediyesi Satranç Akademisi iş birliğiyle 30 Ağustos 2020 Pazar 14.00`dan itibaren Zafer Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Haberin devamı ve yönergeler İçin tıklayın..

18.08.2020

Nasuhbey Koleji (Ataşehir) tarafından 11 Ağustos 2020 Salı 19:00`da Nasuhbey Koleji Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın 8 Yaşaltı ve 10 Yaşaltıolmak üzere 2 yaş kategorisinde düzenlenmesi planlanmıştır.
Turnuva chess.com online satranç platformunda, 8 dakika + 2 saniye tempoda 7 tur yapılacaktır. Turnuva sonunda genel sıralamada dereceye girecek sporcular Nasuhbey Koleji tarafından madalya ve Nezih Kitabevi hediye çeki ödülleri verilecektir.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

07.08.2020

Baysem ailesi olarak Kurban Bayramı’nızı kutluyor ve bu bayramın herkese mutluluk getirmesini diliyoruz. Beraber nice sağlıklı ve keyifli bayramlara!

31.07.2020
 1  ...